Sprawdzone biura wirtualne w Warszawie

Zaczęty przez julstories, Wrz 25, 2023, 03:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

julstories

Cześć,

Jakie doświadczenia z tematem w Warszawie? Prowadzę swój sklep i myślę, czy nie lepiej prowadzić sprzedaży z adresem warszawskim. Może też macie doświadczenia w tej kwestii?

Andy13

Wiesz co, róźnie z tym bywa. My ogólnie mieliśmy spółkę w Wielkiej Brytanii i sprzedawaliśmy rzeczy w Polsce. Adres był brytyjski, przez co mieliśmy strasznie dużo telefonów, czy paczka będzie szła z Londynu? A ile to potrwa, a dlaczego. Teraz płacimy grosze za adres warszawski i problem rozwiązany, także pod tym względem spoko. Sprawdź sobie tylko dobrze warunki i git.

Patson

My jako startup tak naprawdę nie mamy innego wyboru. Ekipa w całym kraju, no ale jak już się człowiek zajmuje innowacją to lepiej z Warszawy niż Białegostoku. Traktujemy to po prostu wizerunkowo. Jak rozmawiamy z VC to raczej ludzie lepiej patrzą na Spółkę z Warszawy, niż Wałbrzycha. IMO warto jako koszt wizerunku, czy reklamy.

Chromatic

A sprawdzone. Działamy pod, ale zależało nam na warszawskim adresie i wybór padł na Grażynę, aby było dobrze i w dobrej cenie. Ogólnie w zestawie z księgowością najlepsza opcja, można się w 100% skupić na robocie, a reszta zadbana. O to chodziło.

robieBiz

A właśnie wpadłem na Grażynę, bo chcemy ruszyć z małą opcją w Warszawie. Mamy fajny, wegański produkt i firma musi być w Warszawie. Słabo tak sprzedawać wegańską szamkę z Tworkowa. A z Warszawy, to jakoś tak bardziej pasuje. Z trendem hehe, a i też mi dobrze doradzono. Dzięki i z fartem

julstories

Hejka,

po kilku miesiącach mogę potwierdzić, że wszystko OK. Adres warszawski rzeczywiście zrobił róźnicę, jest trochę inne podejście. Mała zmiana, ale warto :)

Andy13

Korzystałem kiedyś z biuro wirtualne w centrum miasta, adres bardzo fajny, ale jak się później okazało, spółka miała sporo róźnych dziwnych rzeczy na sumieniu i trochę nam to się odbiło w drugą stronę, dlatego cenie sobie właśnie tutejszy spokój i zrozumienie :)

robieBiz

Oczywiście, ale jak prezes przychodzi w ROLEX to nie mja żartów hahah. Ogólnie każdy wie jak jest. Cały czas do przodu. nie ma co ja zostaję :D

julstories

Jaki ROLEX, cudze chwalicie, a swego nie znacie. Sprawdźcie zegarki Błonie :D Polskie sztosy i klasa. A ja dzisiaj trochę z innej beczki, bo spadam na urlop. Wesołych Świąt i samego szczęścia w Nowym Roku dla Was. 2024 to rok biznesu!:D