Jakie biuro rachunkowe polecacie w Warszawie?

Zaczęty przez Patson, Wrz 27, 2023, 11:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Patson

hej korzystamy już z biura wirtualnego i chcielibyśmy jeszcze przenieść księgowość. Warto do Grażyny? Jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam

julstories

Z Grażyną już od dawna i bez zastrzeżeń. Raz czy dwa się zdarzyła sytuacja, że musieliśmy trochę dłużej na coś poczekać, ale to gorący okres był. W razie jakiś pożarów czy awarii też byyli bardzo pomocni także spoko. Kiedyś zlecałam usługi jednej pani, ale ona w pewnym momencie stwierdziła, że nie będzie już prowadziła swojej firmy i wraca na etat, no to szukanie na szybko i znaleźliśmy.

Andy13

Patson

Działamy już razem i mogę powiedzieć, że jest git. W sumie będę teraz też częściej w centrum Warszawa, bo dzieje się, nie tylko biznesowo. Ze wschodu ludzie trochę uciekają, znam tutaj paru co serio już po gaciach srają. Samoloty częściej latają, no jakby się coś działo, no ale nieważne. Z tego względu, Warszawo witaj!

Chromatic

Siemanko. Początki były trochę trudne, ale koniec końców działamy i jest git. Najważniejsze, żeby jasno zdefiniować swoje potrzeby.

Andy13

To prawda, ale czy w biznesie komunikacja nie jest kluczem? Zdrowy dystans do wszystkiego i komunikacja to były moje klucze do sukcesu. Po drodze nauczyłem się jeszcze cierpliwości, dlatego po prostu warto. To bardzo dobre biuro rachunkowe.

Patson

Cześć. Po kilku miesiącach mogę potwierdzić. Wszystko działa, można porozmawiać i wszystko załatwić. Czasami trzeba chwilę poczekać na odpowiedź, ale to i tak lepiej niż u innych. Korzystałem kiedyś z biura, które miało totalnie wyjebane, ale pozory robili. Ja lubię wszystko konkretnie.

Andy13

Jasna sprawa. W biznesie ważne jest wszystko. Zdziwlibyście się jak ludzie szukają, szperają i sprawdzają. Naprawdę WSZYSTKO.