Kupię, sprzedam i zamienię

Zaczęty przez Patson, Paź 16, 2023, 03:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Patson

Cześć,

Jedna z naszych Spółek przejęła właśnie browar rzemieślniczy. Browarki nie mają za sobą dobrej passy, przez co kilka z nich wyprzedaje sprzęt, a część w ogóle chcę się zawinąć. Skorzystaliśmy z okazji i chcielibyśmy warzyć piwo do naszych lokali. Może też jest ktoś zainteresowany zakupem/sprzedażą? Info priv

julstories

Hej, odezwałam się na priv. Działamy z e-commerce, zawsze można coś podziałać w Internecie :D

Chromatic

Mordeczki, wpadajcie na najlepszy detaling do mnie :D Jak furka w leasingu, albo jedziecie na spotkanie biznesowe, a nie mówiąc już jak ktoś wejdzie do takiego pysznego pachnącego samochodu, umowa od razu Wasza :D

Serio, serio. Każdy to potwierdzi. Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne, a my dbamy, abyś je zrobił jeszcze zanim wysiądziesz z bryki! :D

Dawać na priv i działamy

robieBiz

Otwieramy Bistro Kebab we Wrocławiu niedługo, zapraszamy na Piastowską :D

Andy13

Hej. Napisałem do Was na priv. Do usłyszenia :)

julstories

A tak z innej beczki. Czy ktoś posiada może przyczepkę do samochodu albo wypożycza jakieś vany lub busy? Potrzebuję na kilka dni, ale te wypożyczalnie to jakieś ogromne sumy chcą i nie wiem dlaczego. Dajcie znać

Patson

Teraz jest jakaś trudniejsza sytuacja na rynku chwilowo, ale to poczekaj chwilę ceny spadną. Natomiast ja mam busa, ale mogę go maksymalnie na 2 dni pożyczyć. Gadaliśmy kiedyś na spotkaniu, więc spoko, to mój numer chyba masz. Odezwę się do Ciebie jeszcze w kwesti tego sklepu internetowego

Andy13

Cześć. Na sprzedaż mam Toyotę Yaris 2021 Wersja 1.5 Comfort szara, przebieg 120 tysi. Na priv powiem więcej, do miasta idealna, ale właśnie przeprowadzamy się na wieś i trochę zmieniam styl. W kontakcie

Chromatic

Zajedź do nas do warsztatu, adres znasz, to pogadamy. Te yariski rzeczywiście mało palą i do miasta są idealna, chociaż na spotklanie bieznesowe to bym się nią nie wybrał hehe. Ja mam swojego sarego Lexusa, którego baaaardzo lubię, ale żona chce coś małego

Andy13

ZGadzam się w 100%. Róźne są zdania, ale nam serio Google ADS pomaga. Dużo zależy też od tego jaki się opiekun trafi, bo czasami jest super i ogarnie wszystko, kampania śmiga, a czasami się trzeba samemu namęczyć, ale ogólnie spoko. Mamy też jednego gościa od SEO, który dobiera te frazy i też to jest ciekawe. W takie ogólne to się nie ma co wbijać, ale jak się trafi fajną niszę to ludzię wchodzą i wchodzą

robieBiz

Haha ja to do innej furki niż do Mercedesa nie wsiadam, ale to fakt, trzeba przyznać, że trochę jakość spadła. Jak zaczynałem W124 to nic nie miało podejścia, a teraz to już bardziej sentyment, ale no cóź, bywa i tak :D

Google Ads, jak Google Ads, ale żona to rozkręca w ogóle na facebooku. Puszcza streama, z ludźmi gada porady daje, i nie tylko ludzie płacą, ale jeszcze dochodzą współprace, firmy normalnie płacą, żeby ichj produkty pokazywać. Polecam kanał na YouTube albo TikTok. Serio nie ma się co śmiać, bo to dział a:D