Kupię, sprzedam i zamienię

Zaczęty przez Patson, Paź 16, 2023, 03:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Patson

Cześć,

Jedna z naszych Spółek przejęła właśnie browar rzemieślniczy. Browarki nie mają za sobą dobrej passy, przez co kilka z nich wyprzedaje sprzęt, a część w ogóle chcę się zawinąć. Skorzystaliśmy z okazji i chcielibyśmy warzyć piwo do naszych lokali. Może też jest ktoś zainteresowany zakupem/sprzedażą? Info priv

julstories

Hej, odezwałam się na priv. Działamy z e-commerce, zawsze można coś podziałać w Internecie :D

Chromatic

Mordeczki, wpadajcie na najlepszy detaling do mnie :D Jak furka w leasingu, albo jedziecie na spotkanie biznesowe, a nie mówiąc już jak ktoś wejdzie do takiego pysznego pachnącego samochodu, umowa od razu Wasza :D

Serio, serio. Każdy to potwierdzi. Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne, a my dbamy, abyś je zrobił jeszcze zanim wysiądziesz z bryki! :D

Dawać na priv i działamy

robieBiz

Otwieramy Bistro Kebab we Wrocławiu niedługo, zapraszamy na Piastowską :D

Andy13

Hej. Napisałem do Was na priv. Do usłyszenia :)

julstories

A tak z innej beczki. Czy ktoś posiada może przyczepkę do samochodu albo wypożycza jakieś vany lub busy? Potrzebuję na kilka dni, ale te wypożyczalnie to jakieś ogromne sumy chcą i nie wiem dlaczego. Dajcie znać

Patson

Teraz jest jakaś trudniejsza sytuacja na rynku chwilowo, ale to poczekaj chwilę ceny spadną. Natomiast ja mam busa, ale mogę go maksymalnie na 2 dni pożyczyć. Gadaliśmy kiedyś na spotkaniu, więc spoko, to mój numer chyba masz. Odezwę się do Ciebie jeszcze w kwesti tego sklepu internetowego